(VIDEO) HAMILTONU UMALO SRCE DA STANE, A NIJE NI ČUDO: Pogledajte kako je izgledala njegova guma na kraju trke

Autor:

Sport

02.08.2020

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od nje skoro ništa nije ostalo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luis Hamilton

Aktuelni šampion Formule 1 Luis Hamilton uspeo je da pobedi na trci u Silverstonu, što mu je bio treći vezani trijumf ove sezone. Ipak, način na koji je stigao do nje je bio senzacionalan, jer je kroz cilj prošao na tri točka, nakon što mu je jedna guma pukla u poslednjem krugu.

Hamilton je tokom cele trke bio dominantan, ali je na kraju sve moglo da se završi drugačije.

- Do same završnice sve je išlo glatko. Valteri je pretio, ja sam uspevao da kontrolišem situaciju. Kada sam čuo da je njegov pneumatik pukao, pogledao sam svoj i činilo mi se da je sve u redu. Bolid se kretao bez problema dalje, a onda je u poslednjem krugu i meni pukao pneumatik. Umalo mi je srce stalo - istakao je vozač Mercedesa.

 

Drugi kroz cilj prošao je Maks Ferštapen kome je na kraju malo falilo da stigne Britanca.

- Molio sam se samo da završim i da ne budem previše spor. Nisam mislio da ću uspeti da prođem poslednje dve krivine. Na kraju sam bio opušten. Dobio sam informacije koliko Maks kasni. Nikad nisam doživeo nešto ovako - dodao je Hamilton.

U nastavku pogledajte kako je izgledala Luisova guma na kraju trke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading