NESVAKIDAŠNJE: Ukoliko se ne poboljša situacija sa koronom, OI će biti OTKAZANE

Autor:

Sport

22.07.2020

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubitelji sporta se nadaju da će sve biti u redu.

Tokio

Predsednik Organizacionog komiteta Olimpijskih igara u Tokiju Joširo Mori otkrio je da Igre neće biti održane naredne godine ukoliko se situacija sa pandemijom koronavirusa ne poboljša. On je za japansku televiziju NHK rekao da se nada da će se situacija popraviti, a nagovestio je i da će ključna stvar biti vakcina.

Olimpijske igre su prvobitno bile zakazane za 24. jul ove godine, ali je zbog pandemije koronavirusa došlo do pomeranja za dan ranije 2021. godine.

Organizatori Igrara u Tokiju i Međunarodni olimpijski komitet (MOK) su u više navrata izrazili uverenje da će se takmičenje održati, ali je MOK i saopštio da ako se situacija ne popravi neće biti novog odlaganja već će Igre biti otkazane. Oganizatori i MOK pokušavaju da pojednostave Igre kako bi pomogli smanjenje troškova organizacije, ai će više detalja biti poznato na jesen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading