(VIDEO) SVAKA ĆAST KRALJU: Poznati srpski MMA borac prodaje šampionski pojas kako bi pomogao maloj Sofiji!

Autor:

Sport

17.07.2020

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš poznati MMA borac Aleksandar Ilić odlučio je da šampionski pojas, koji je velikom mukom stekao, stavi na aukciju a novac od prodaje prosledi za lečenje male Sofije Markuljević.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Aleksandar Ilić

Popularni "Džoker" odlučio je da pojas osvojen na Megdanu, kada je postao šampion srednje kategorije, postavi na aukciju, a novac koji bude sakupljen prosledi lečenju male Sofije Markuljević, koja je ujedinila Srbiju u jednom - borbi.

Ilić je pojas osvojio teškom mukom pobedivši rivala iz Rumunije, Marinike Bejenarua kada je umalo slomio šaku, pokidao Ahilovu tetivu i ligemente na skočnom zglobu. Ipak, kako i sam kaže taj pojas za njega nije imao cenu sve dok i sam nije dobio dete i shvatio kolika je to radost. Zato je odlučio da obraduje roditelje male Sofije.

- Pomozite Sofiji i njenim roditeljima da napravi prvi korak i da usreći svoje roditelje koji se bore kao lavovi u ovoj borbi koja nije nimalo laka i jednostavna! Aukija traje do 30. jula. Poslušajte video i pravila igre!

- Pobednik dobija lično od mene moj šampionski pojas sa Megdana, priliku da trenira i provede dan i večera sa mnom kao nagradu i zahvalnost sa moje strane.Budimo ljudi ujedinimo se kad je nekom pomoć zaista potrebna - napisao je Ilić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading