(VIDEO) SIMBOLIČNI ROĐENDANSKI POKLON ZA ŠAMPIONA: Sat vredan POLA MILIONA DOLARA!

Autor:

Sport

15.07.2020

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Penzionisani irski borac Konor MekGregor proslavio je 32. rođendan na francuskoj obali. Dok se još nagađa kako je gotovo siguran povratak u kavez, on uživa u skupim poklonima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Konor Mekgregor

On je za 32. rođendan dobio rulet koji će nositi na ruci, odnosno preko pola miliona evra vredan ručni sat! 

Trenutno uživa na francuskoj obali sa dugogodišnjom devojkom Di Devlin, a dvoje dece ostavio je na čuvanju u Irskoj. Prema slikama koje objavljuje na društvenim mrežama, ne propušta treninge i verovatno samo čeka poziv iz Las Vegasa, kako su mu ipak spremni da ponude traženi iznos.

Danas ima unosni posao sa viskijem, na računu su milioni zarađeni na račun slobodne borbe, a nekad to nije mogao ni da zamisli. Sa 17 godina napustio je školu i radio kao vodoinstalater, trenirao je MMA i želeo da odustane nakon prve borbe. Majka i trener nagovorili su ga da ostane u tome i očigledno se pokazalo kao pun pogodak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Pre nastupa u Stokholmu podigao je svojih 188 evra od socijalne pomoći i otišao na svoj premijerni UFC nastup, a sve ostalo je istorija. Nekad 188 evra 'socijale', a danas sat od 550.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading