SRPSKI BOKSER BRUTALNO ODGOVORIO NA UVREDE MUSLIMANA: Srbin sam, hrišćanin i pravoslavac i tu veru braniću do poslednjeg daha!

Autor:

Sport

11.07.2020

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednog od najboljih srpskih boksera i WBC šampiona Marka Nikolića iznervirala je reakcija njegovih prijatelja muslimana koji su ga kritikovali zbog objave na Instagramu.

RepublikaFoto: Bokserski savez Srbije
Marko Nikolić

On je na svom profilu objavio sliku Aja Sofije i napisao da je to pravoslavna svetinja sagrađena daleke 532. godine. Odmah posle toga usledili su brojni uvredljivi komentari od ljudi iz Novog Pazara, koji su ga žestoko napali.

Zbog toga je Nikolić odlučio da se ponovo oglasi i pošalje moćnu poruku celoj Srbiji. Mi vam je prenosimo u celosti.

- Srbin, hrisćanin, pravoslavac, od te vere sam i braniću je do poslednjeg daha, a kao i uvek do sada poštovati tuđu, o kojoj god da je reč. Okačih danas istinu suvu na instagram (slučaj Aja Sofija – gde ukazah na to da se pravoslavna svetinja sagrađena 532. ponovo odlukom predsednika Turske pretvara u džamiju iako je ta svetinja hrišćanstva starija i od samog islama koji je nastao 611. godine i Srebrenica – gde ukazah na to da su Srbi poklani od strane muslimana i da je zato usledila odmazda), dobih kanonadu uvreda od onih koje poštovah, smatrah prijateljima, mojim narodom, Srbima muslimanke veroispovesti iz Novog Pazara, od onih koje podržah u najtežem trenutku korona invazije i kada su svi drugi čutali. Stao sam u odbranu tih istih iako me osudiše moji prijatelji, iako mi govoriše „pa oni mašu zastavama Turske i Erdoganom u sred Srbije i žele da se spoje sa Turskom“, ali smatrao sam to ljudskim činom stati uz vas u teškom momentu i nisam vas ni jednog trenutka osuđivao zbog vašeg čina i mahanja turskim zastavama u srcu naše Srbije. 
Ali eto nađoh se na osudi vas - mojih prijatelja koji hoće da se odvoje od Srbije, a samo sutrašnji dan govori o tome koliko ste zapravo užasno mnogo Srbi, mnogo vam je isto poreklo. Sutrašnje crveno slovo, srpska slava Sveti Petar mi je svedok, jer ime ovog sveca nosi i najstariji spomenik crkvene arhitekture na prostoru Srbije. prvobitno sedište raške episkopije, smešteno dva kilometra od centra Novog Pazara, Crkva Petrova koja potiče iz 8. veka, u kojoj su kršteni Sveti Sava i njegov otac Stefan Nemanja, u kojoj je održan prvi sabor srpske pravoslave crkve 1196. godine. Lepo ste se zaklonili iza Srba kad god ste mogli i živite carski u Srbiji kao i jutro jutrošnje, ali vas uzbuđuje osveta onim koji jesu ubijali Srbije, hrišćane. Nemojte pljuvati pruženu ruku, ne isplati se. Ako niste klali Srbe u Srebrenici i okolini zašto se uzbuđujete? Ako vi niste ti što ste zaslužili odmazdu, zašto onda svetite nekog u krug dalje i u čije ime, i dokle ćete vi biti medij granice između Srbije i BiH, između Srba i Srba. Znate li koliko vas je i koliko vas tu živi? Znate li da mi znamo koliki prezir imate tamo baš u tom Sarajevu čiji ste večiti medij i da znamo da niste hteli menjati svoje matrijalno dobro sa Srbima iz Bosne, ostali ste da živite u toj istoj Srbiji kojoj tako lako okrenete leđa čim vam namigne neko iz BiH ili Turske. Kad se pale srpske crkve po BiH, po Kosovu i Metohiji onda ćutite ili čak odete da i vi malo podložite. Mućnite glavom, nema vama boljeg mesta za život od Srbije i nemojte da pljujete po Srbima. Plaću vam majke po Sandžaku kada Turci od metar i po dođu i odvedu prelepe devojke od metar i 80, plačete i vi i čutite i još uvek se bavite glupostima i protiv mog naroda, koji je i vaš narod, jer Srbija je zemlja svih njenih građana, a vi ste neprestano medij drugih. Istina će vas stiči i neće vam prijati, a nama već 500 godina govore kako je zulum prošao, kako ćemo konačno živeti mirno, na žalost jahači i harači nikada ne silaze sa scene i konstantvo vrše svoj zulum u kojem god obliku stignu - napisao je Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Boki

12.07.2020 06:02

Bravo sine

BB King

12.07.2020 07:46

NEKOGA CE ISTINA DA BOLI.