(FOTO) SMAK SVETA ZA "GROBARE": Partizan je klinički MRTAV!

Autor:

Sport

10.07.2020

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legende vaterpolo kluba Partizan poslale su pismo javnosti kako bi pomogle svom bivšem klubu koji se nalazi u veoma teškoj finansijskoj situaciji.

RepublikaFoto: Starsport
Grobari na vaterpolu

Klupska legenda Slobodan Soro detaljnije je pojasnio situaciju.

– Cela situacija traje godinama, svedoci smo da je svakog dana sve gore i da su uslovi nenormalni. Najčuvenija vaterpolo škola na svetu doživljava najteže dana, tu je tek 70 dečaka, što je smešno. Ja sam na Banjicu došao 1997. godine, bilo je po 300, 400, 500 dece, današnja brojka je sramotna za klub takvog renomena – rekao je Slobodan Soro.

Legendarni golman je istakao da ne drži nijednu stranu, već mu je stalo samo do crno-belih.

– Svaka tvrdi da je prava. Ja samo znam za rešenje Gradskog sekretarijata za sport po kom sadašnja uprava sa Tatijanom Rakas na čelu nije regularna, da poslednja sednica Skupštine nije validna. Nadam se novoj na kojoj će biti izabrana regularna uprava i da se odatle krene, pošto je klub na najnižoj tački otkako postoji – rekao je Soro.

RepublikaFoto: Starsport
Slobodan Soro

On je za krah Partizana optužio sve uprave koje su poslednjih 20 godina radile u klubu sa Banjice.

– Sramota je i sve nas koji smo gledali to sa strane i nismo ranije reagovali. Pokrenuli smo inicijativu, svi želimo da se nađe rešenje, da će klub biti bar pola onoga što je bio. Dug je proces, problema je mnogo… Čak sam i ja jedan od igrača kome se duguje, ali to nije moj motiv. Motiv je taj da svi mi koji smo prošli kroz Partizan znamo šta je Partizan i šta znači za srpski vaterpolo.

Soro nije želeo o imenima.

– Postoje ljudi, postoje imena, ne bih to sada iznosio, sve će se desiti u momentu kada to bude potrebno. Ja sebe još ne vidim tu pošto sam aktivan igrač. Naš motiv je da se priča pokrene, da dođu novi ljudi, da klub krene da izranja sa dna bazena. Partizan je klinički mrtav, neophodan je novi impuls – zaključio je Soro.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading