SAVIĆ BEZ HUMORA: Supruga me spasila, Bog zna šta bi bilo!

Autor:

Sport

07.07.2020

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić pobedio je koronavirus, a sada je otkrio ko mu je najviše pomogao u borbi protiv ove pošasti.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Savić

Posle 14 dana izolacije zbog pozitivnog testa brisom, Dejan Savić je uradio i drugi test. Rezultat je negativan, selektor je ozdravio.

- Nema mnogo priče, moramo svi da budemo odgovorni. Ovo nije šala- rekao je Dejan Savić po saznanju da je izlečen od virusa koji hara planetom. 

- Moja supruga je pobedila. Ona me je spasila koristeći homeopatiju. Pitaj Boga šta bi bilo. Spasila me, ponavljam- rekao je Savić u ispovesti za Sportki žurnal.

Na sve to se nadovezala i supruga Bobana.

- Odmah sam počela da mu dajem homeopatske lekove, od prvog dana. Rekao mi je da je osetio da je samo nešto protrčalo kroz njegov organizam. Znala sam sliku bolesti i šta treba da mu dam- rekla je supruga legendarnog vaterpoliste, koja se inače bavi homeopatijom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading