Nikad gore leto za "Grobare": Još dvojica "miljenika" potpisala za Zvezdu!

Autor:

Sport

04.07.2020

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljaju vaterpolisti Crvene zvezde da se pojačavaju za narednu sezonu. A nova pojačanje su izazvala pravu buru u srpskom sportu, nedavno su iz Partizana došli Petar Smiljević i Lazar Vićković, ali to nije kraj kupovine igrača iz komšiluka.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači VK Partizan

Crveno-belu kapicu su zadužili Gavril Subotić (25) i Ivan Basara (31) koji su nekada igrali za crno-bele. Već se pisalo da bi reprezentativac Subotić mogao da dođe u Zvezdu jer mu je istekao ugovor sa mađarskim Solnokom.

On je u prethodnih deset godina branio boje Jadrana, Partizana, Posilipa, Dinama i Solnoka, dok je reprezentativnu karijeru otpočeo kao juniorski reprezentativac. Sa reprezentacijom Srbije je osvojio evropsko (2014) i svetsko (2015), zlato u Almatiju (2014) i bronzu u Berlinu (2018) na Svetskom kupu. U Svetskoj ligi je osvojil dva zlata (Kina 2016. i Rusija2017).

Basara je igrao za nekoliko beogradskih klubova poput Beograda, Vojvodine i Partizana. Osvojio je bronzu na Univerzijadi u Beogradu 2009. godine, dok je na kadetskom Prvenstvu Evrope (2005. godina) osvojio zlato.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading