Jos jedna velika sportska manifestacija u Srbiji odlozena zbog korone!

Autor:

Sport

02.07.2020

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koronavirus zaustavio je širom sveta mnoge sportske događaje. Prvi put u poslednje 23 godine u Končarevu kraj Jagodine neće biti održan tradicionalni kik biks meč koji organizuje Kik boks klub Palmini tigrovi.

RepublikaFoto: youtube.com/Republika
Palmini tigrovi

Ovaj klub je saopštio da se 23. Međunarodni kik boks meć, koji se svake godine organizuje povodom seoske krsne slave Svetog Jovana 7. jula u Končarevu odlaze do daljeg zbog sprečavanja širenja koronavirusa.

Imajući u vidu da svake godine ovom događaju prisustvuje od 10.000 do 15.000 ljudi, odluku o odlaganju KBK Palmini tigrovi doneo je u interesu i sportista i građana. Podsećamo da su u poslednje 22 godine sa kik bokserima Palminih tigrova snage odmeravali najbolji kik bokseri SAD, Rusije, Francuske, Nemačke, Italije, Grčke, Hrvatske, Španije i mnogih drugih drzava.

O naknadnom datumu odrzavanja 23. Međunarodnog kik boks meča u Končarevu kraj Jagodine, javnost će biti blagovremeno obaveštena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading