Bokseri za primer: Supervizor za poštovanje mera Vlade Srbije!

Autor:

Sport

25.06.2020

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bokserski savez Srbije uoči polufinalnih mečeva plej-ofa Bokserske lige na konferenciji u modnom studio "Rancco" najavio je "revolucionarni korak". Naime, obezbeđen je posebni supervizor koji će kontrolisati da li su ispunjene mere Vlade Srbije u zaštiti od koronavirusa.

RepublikaFoto: BSS
Finalisti Bokserske lige Srbije

- BSS je obezbedio posebnog supervizora koji će kontrolisati da li su ispunjene sve mere Vlade Srbije, odnosno da li je raspored stolica takav da je razmak između navijača najmanje metar i po. Takođe, svako ko uđe u halu dobiće besplatno zaštitnu masku i meč neće moći da počne dok se sve to ne ispuni. Takođe, smanjili smo i broj ljudi u hali na 300, a sve sa ciljem da se u potpunosti zaštiti zdravlje - objasnio je predsednik BSS Nenad Borovčanin.

RepublikaFoto: BSS
Vladan Babić

Polufinale plej-ofa Bokserske lige Srbije počinje večeras u Valjevu, gde aktuelni šampion Metalac dočekuje Loznicu, dok se u drugom polufinalu, u subotu na Crvenom krstu, sastaju beogradski Radnički i Naisus iz Niša.

RepublikaFoto: BSS

Kapiten bokserske reprezentacije Srbije Vladan Babić, uoči prvog meča polufinala plej-ofa između beogradskog Radničkog i Naišusa iz Niša, poručio je da očekuje ubedljivu pobedu ekipe sa Crvenog krsta.

RepublikaFoto: BSS

- Poželeo bih našim prijateljima sreću i prijatan boravak u Beograd, da se sa lepim utiscima vrate kući i nadomeste minus iz ringa jer ćemo slaviti sa maksimalnih 16:0- hrabro je poručio Babić na konferenciji za medije u modnom studiju "Rancco".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading