I kamen bi zaplakao: Ivana Maksimović Anđušuć se srceparajućom porukom oprostila od Bobane

Autor:

Sport

22.06.2020

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Ivana Anđušić Maksimović oprostila se emotivnom porukom od Bobane Momčilović Veličković.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bobana Momčilović Veličković

Višestruka evropska šampionka u streljaštvu Bobana Momčilović Veličković preminula je posle kraće i teške bolesti u Beogradu u 31. godini.

U svom poslednjem nastupu za reprezentaciju Srbije, na Evropskom prvenstvu vazdušnim oružjem krajem februara i početkom marta u Vroclavu, najpre je ubedljivo osvojila titulu pojedinačnog šampiona Starog kontinenta. Zatim je dala veliki doprinos u osvajanju ekipne titule.

- Rekla sam joj da se radujem toj medalji, kao da sam je ja osvojila. I zaista sam tako mislila. Jako mi je bila draga, i osećala sam baš veliku sreću. Sećam se da mi je ulepšala taj dan svojim uspehom. Takođe sam joj i rekla da joj zavidim... Da joj zavidim na divnoj trudnoći, na tome što se još uvek takmiči iako stomačić više nije stomačić. Što će svom detetu imati da ispriča divnu, neponovljivu priču- da je zajedno s njim u stomaku postala Evropski šampion. Ej! Dodala sam joj još da će mališa biti poseban, jer pobednik je otkad znamo za njega. I biće, o čemu ćemo svi svedočiti i pričati kako mu je mama bila jedna posebna žena. Bobo naša, druži se sa anđelima i čuvaj nas, vidimo se opet na nekom lepšem mestu - poručila je Ivana.

Mesto i vreme ispraćaja Bobane Momčilović Veličković će biti naknadno saopšteni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading