(FOTO) Veliki broj mališana učestvovao na Malom sajmu sporta u Somboru!

Autor:

Sport

11.06.2020

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Još jedan Mali sajam sporta, u organizaciji Sportskog saveza Srbije i Sportskog saveza Sombora, okupio je veliki broj mališana na Gradskom trgu.

Predsednik SSS Davor Štefanek, generalni sekretar Goran Marinković i članovi UO SSS Vladimir Bošković i Simo Savić zajedno su sa predsednikom Sportskog saveza Sombora Zoran Bojić, zamenikom gradonačelnika Anotinijem Ratkovićem, većnicom za sport Antonijom Nađ i pomoćnikom ministra Darkom Udovičićem pozdravili su mlade Somborce. Preko 30 klubova predstavilo se deci, a zastupljene su bile sve grane sporta. 

- Uvek se osećam lepo kada dođem u Sombor, a naročito danas kada imamo prilike na jednom mestu da vidimo sve što ovaj divan grad nudi. Sombor ne treba da brine za budućnost. Cilj Malog sajam sporta je da prikaže deci šta sve od sportova postoji i da ih zainteresujemo da krenu da treniraju. Sportski savez Srbije uz podršku Ministarstva omladine i sporta nastaviće da ulaže u sport i u stvaranje novih šampiona - rekao je Štefanek.

Na trgu su bili prikazani gimnastika, rvanje, boks, boćanje, odbojka, košarka, fudbal, atletika, kajak, tenis, dizanje tegova... A mališane je posebno obradovalo isprobavanje svakog sporta i druženje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading