Tužna vest: Poginuo legendarni prvak Srbije u boksu

Autor:

Sport

09.06.2020

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Bokserskog kluba Mladost iz Novog Pazara Muamer Nailović (57) nastradao je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u blizini Sarajeva. Nailović je u udesu zadobio teške i višestruke telesne povrede, a sarajevski lekari za njegov život borili su se dva dana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Nailović, nekadašnji bokser koji je bio i prvak države, godinama je nastupao za BK Novi Pazar, a najveći deo bokserske karijere proveo u ekipi Mladosti, a nosio je i dres Kablova iz Jagodine (tadašnjeg Svetozareva). Legendarni bokser nastupao je u više kategorija, od poluvelter do poluteške, a bio je prvak Srbije i najbolji sportista Novog Pazara za 1986. godinu.

Nakon trenerske karijere, Nailović se posvetio upravljanju klubom u kojem je napravio prve bokserske korake. i obavljao je funkciju sportskog direktora Mladosti. Muamer je imao ugovoren veteranski meč protiv veoma iskusnog protivnika, nažalost, ovoga puta nije stigao da uđe u ring.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading