Ubijen bivši saigrač Toma Brejdija

Autor:

Sport

08.06.2020

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji igrač NFL klubova San Dijega, Nju Inglanda, Vašigtona i Sent Luisa Riči Kaldvel(41) ubijen je u Tampi tokom pljačke. Kaldvel je, prema pisanju američkih medija, upao u zasedu nekoliko muškaraca koji su imali plan da ga opljačkaju.

RepublikaFoto: Wikipedia
NFL liga

Igrač koji je bio upamćen po ispuštanju dva čuvena pasa od Toma Brejdija pogođen je u nogu i grudi iz vatrenog oružja, a preminuo je u vozilu hitne pomoći.

- Uvek si znao da nas nasmeješ i obasjaš nam srca, uvek si imao najveći osmeh. Uvek si imao velike priče. Tužno je čuti ove vesti o smrti mog saigrača. Neka Bog pogleda njegovu porodicu u ovim teškim trenucima - napisao je Benjamin Votson, nekadašnji Kaldvelov saigrač iz Petriotsa.

Inače, Kaldvel je imao i problema sa zakonom. On je osuđen na 27 meseci zatvora zbog posedovanja narkotika 2015. godine.

 - Neću nikoga da krivim za svoje greške, neću svaliti krivicu na moje obrazovanje, grad, porodicu... Imam sjajnu porodicu, pamtim srećno detinjstvo, odrastao sam na divnom mestu. Radi se samo o tome da sam zalutao, da sam bio okružen lošim ljudima i da sam napravio loše izbore. Sve je do mene - rekao je svojevremeno, posle izricanja kazne, Kaldvel u intervjuu za ESPN.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading