Neviđena legenda: Veselin Vujović neće trofej najboljeg - smatra da ga ne zaslužuje

Autor: Republika

Sport

05.06.2020

22:24

Legendarni rukometni stručnjak Veselin Vujović nema nameru da preuzme trofej najboljeg trenera u protekloj sezoni.

Tanjug/AP
Veselin Vujović

Specijalizovani portal za balkanski rukomet "Balkan handball" svake godine bira najboljeg trenera u regiji, a Vujović je trenutno daleko vodeći ispred svih.

Međutim, čuveni trener nema nameru da uzme nagradu ispred Line Červara i to je jasno poručio. Smatra da taj trofej ne zaslužuje.

 - Prija mi što sam trenutno na vodećem mjestu, ali po svim kriterijumima, priznanje za najboljeg pripada gospodinu Lini Červaru, osvajaču srebrne medalje sa reprezentacijom Hrvatske. Hvala svima koji su glasali, ali ne bira se najomiljeniji, nego najbolji u prošloj sezoni - rekao je Vujović.

Legendarni stručnjak je nedavno napustio redove klupu Zagreba, a tada je to opravdao privatnim poslom.

 - Uložio sam u privatni posao. Imam veliku plantažu voća i uzgajam kruške i trešnje. Upravo zbog tog posla sam morao da se zahvalim ljudima iz Zagreba koji su na mene računali u narednoj sezoni. Morao bih često da izostajem, a ništa ne želim da radim površno. Moja karijera nije gotova, nisam zatvorio vrata Zagrebu, ali sam mnogo puta razmišljao da okončam karijeru - rekao je tada Vujović.

Vujović je Zagreb odveo do završnog turnira SEHA lige, a zbog prekida prvenstva i Kupa nije imao mogućnost da se bori za domaće trofeje.

Komentari (0)

Loading