Delegacija Sportskog saveza Srbije posetila Niš: Razrešena mnoga pitanja!

Autor:

Sport

02.06.2020

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski savez Srbije u okviru redovnih obilazaka teritorijalnih sportskih saveza uputio se na jug Srbije i najpre posetio grad Niš.

Delegaciju Sportskog saveza Srbije i Sportskog saveza grada Niša ugostili su gradonačelnik Darko Bulatović i većnik za sport Branislav Kačar. Lokalna samouprava i teritorijalni savez u Nišu odlično sarađuju. Na sastanku su se javile nove ideje i budući zajednički projekti.

Nakon sastanka u sportskoj hali "Šivara" je podeljena oprema omladinskim timovima rukometnih, košarkaških i fudbalskih klubova. Lopte i dresove dobilo je šest klubova iz Niša. Zvonimir Stanković predsednik Sportskog saveza grada Niša rekao je:

- Svaka poseta naše krovne organizacije je uvek dobrodošla. Kroz stalni kontakt, razrešili su nam mnoga pitanja, bili u poseti, pomagali donacijama opreme. Oni su uvek dobrodosli, a danas su naši dragi gosti. Velika nam je čast što možemo da ugostimo olimpijskog šampiona Davora Štefaneka, a kroz razgovor rodile su se nove ideje na kojima ćemo raditi u narednom periodu - rekao je Stanković.

Predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek zahvalio se predstavnicima grada Niša na gostoprimstvu"

- Zadovoljstvo nam je da ponovo posetimo grad Niš i pomognemo mlađe selekcije klubova. Nadam se da će im ovaj znak pažnje dati još motiva za trening. Imamo odličnu saradnju sa Sportskim savezom grada Niša i raspoloženi smo za sprovođenje novih ideja. Do sada su njihovi predlozi bili odlični i ne sumnjam da i u budućnosti spremaju odlične projekte - rekao je Štefanek.

Dresove i lopte su dobili košarkašice Studenta, košarkaši Konstantina, rukometašice Naise, odbojkašice Stampeda, mlađe selekcije Fudbalskog kluba Radnički i brojni drugi. Sportski savez Srbije ima u planu organizovanje panel diskusije radi što boljeg funkcionisanja teritorijalnih sportskih saveza Pčinjskog okruga u Vranju, a dan kasnije posetiće Aleksinac i podeliti opremu klubovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading