(FOTO) HITLER I UBICA NA TRIBINAMA: Ozloglašeni likovi na meču u Australiji!

Autor:

Sport

02.06.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Praksa koja je trebalo da ublaži bol zbog nedostatka publike na sportskim borilištima usled koronavirusa dobila je dimenzije skandala u Australiji! Tako su se u Zemlji kengura na tribinama na jednoj ragbi utakmici pojavili vođa nacističke Nemačke Adolf Hitler i ozloglašeni masovni ubica dr Harold Šipman, koji je osuđen za 15 ubistava, a procenjuje se da je usmrtio preko 250 ljudi.

Harold Šipman

Za razliku od Hitlera, koji je maštao o čitavom svetu pod svojim nogama, i to bez Jevreja, Šipman je injekcijama ubijao pacijente u Velikoj Britaniji. Obojica su se našla na kartonima koji simbolizuju navijače. Ova praksa zaživela je i na fudbalskim mečevima kako stadioni ne bi zvrjali prazni, ali se neko u Australiji ozbiljno preigrao, pa je na utakmici Pantersa i Kingsa napravio ozbiljnu svinjariju - toliku da se digla jevrejska zajednica, a televizija koja je radila prenos u neverici se izvinjavala javnosti. Za pojavu Hitlera direktno je odgovoran nekadašnji ragbista, a sada TV komentator Meti Džons, koji se odmah izvinio.

- Segment moje emisije u nedelju u kojem smo prikazali sliku Hitlera među kartonskom publikom bio je neukusan i potpuno neprikladan. Znam da se televizija već izvinila, ali želim lično to da učinim. Znam koliko su ti događaji i danas razorni za mnoge ljude i porodice. Pogrešio sam i izvinjavam se gledaocima koji su se osetili povređenim - izjavio je Džons.

Da bi se vaš lik našao na kartonu koji simbolizuje navijače, u Australiji potrebno je da izdvojite 22 dolara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading