Tajson o drogi i promenama u životu kao vegan: Umirao sam, trava mije spasila život!

Autor:

Sport

25.05.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ludovanje u noćnim klubovima do kasnih jutarnjih sati, žestoko opijanje i drogiranje bili su svakodnevica Majka Tajsona (53) sve dok nije otkrio blagodeti veganske ishrane.

RepublikaFoto: Instagram/MikeTyson
Majk Tajson

Međutim, biljna ishrana nije jedina koja mu je spasla život. Bivšem svetskom bokserskom šampionu u teškoj kategoriji je još jedna vrsta trave- marihuana puno pomogla, ali ne samo tako što bi je pušio već je od nje pre četiri godine počeo da pravi unosan biznis u vidu plantaže u Kaliforniji.

- Osećam se dobro, kao nikada pre, a najveće zasluge za to ima biljna veganska hrana, zbog koje vodim zdrav život. Toliko sam u prošlosti zatrpao organizam alkoholom i kokainom da sam teško disao. Imao sam visok krvi pritisak, skoro da sam umirao. Ipak, postao sam vegan, smršao sam čak 45 kilograma i eliminisao probleme i postao stabilnija osoba. Promena ishrane mi je umanjila tegobe sa artritisom. Više nemam poroke, nisam na ulici niti zalazim u noćne klubove - rekao je Gvozdeni Majk, kojem je još 2009. godine dijagnostikovana klinička gojaznost.

Majk: Organizam sam zatrpao alkoholom i kokainom, promene su mi smanjile artritis

Američki bokser, koji je poslednji profesionalni meč imao pre 15 godina, najavio je da će za mesec i po dana boksovati u humanitarne svrhe sa nekim od velikih, ali takođe penzionisanih boraca.

Najverovatnije će ukrstiti rukavice sa Evanderom Holifildom, što bi bio njihov treći međusobni meč.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading