(FOTO) Muški svet tuguje: Jedna od najzgodnijih skijašica otišla u penziju!

Autor:

Sport

23.05.2020

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvostruka pobednica Svetskog kupa i olimpijska šampionka Ana Fajt, devojački Feninger, obajvila je da je završila skijašku karijeru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija

Lepa Austrijanka više nije mogla da se bori sa bolovima i povredama, pa je odlučila da "okači skije o klin" i tako rastužila brojnu armiju navijača, koja ju je pratila iz trke u trku.

- Istina je, odlučila sam da završim svoju skijašku karijeru. Na kraju, to nije bila teška odluka. Tako sam se osećala- Još tokom takmičenja sam osetila da to nije ono što želim i dugo sam se pitala šta to znači - rekla je Ana, pa naglasila:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??->?? #wintertime

Објава коју дели Anna Veith (@anna.veith) дана 7. Нов 2019. у 3:04 PST

- Znala sam da mi telo stari i da mi u budućnosti neće biti ništa lakše. Zapravo, bilo bi sve teže. Sigurno je da će mi nedostajati adrenalin i sve što ide uz trke- Ali, vreme je za novo poglavlje!

Ana je zaključila da se raduje novom poglavlju u svom životu.

- Šta će biti dalje? Dobro pitanje. Želim da budem porodičan čivek, a radujem se i nekim novim projektima. Takođe mogu mnogo da pomognem svojim iskustvom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading