(VIDEO) Spreman za Tajsona: Pakleni trening neprikosnovenog Holifilda koji će uplašiti "Gvozdenog"!

Autor:

Sport

23.05.2020

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji neprokosnoveni prvak sveta u superteškoj kategoriji Ivander Holifild radi na povratku u ring, baš kao i njegov kolega Majk Tajson. Cilj je identičan onom koji ima "Gvozdeni Majk" – prikupljanje novca u dobrotvorne svrhe.

RepublikaFoto: instagram.com/evanderholyfield
Ivander Holifild

Na snimcima koje je objavio na društvenim mrežama, nekadašnji veliki šampion trenira sa još jednom ikonom svetskog boksa – Ukrajincem Vladimirom Kličkom. Holifild ostavlja utisak da je u fantastičnoj fizičkoj formi.

Međutim, Holifildov protivnik i dalje nije potvrđen, iako se u medijima mnogo govori o tome da bi mogao da ima meč sa Tajsonom, rivalom kojeg je "Real Deal" pobedio dva puta – 1996. i 1997. godine.

- Moj i Majkov tim pregovaraju, ali i dalje nemamo čvrst dogovor. Međutim, idemo u pravom smeru- izjavio je legendarni Ivander Holifild.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I'm feeling stronger and stronger as each day passes. I'm looking forward to stepping back into the ring this year?

A post shared by Evander Holyfield (@evanderholyfield) on May 22, 2020 at 7:34am PDT

 

Iza Holifilda je blistava karijera u kojoj je bio neprikosnoveni šampion i teškoj kategoriji. U profesionalnom ringu ostvario je skor od 44 pobede, 10 poraza, 2 remija i jedne poništene borbe.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading