Fetel ide u penziju?

Autor:

Sport

16.05.2020

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvršni direktor Meklarena Zek Braun rekao je da je Danijel Rikardo bio prvi izbor tima kao zamena za Karlosa Sainsa juniora, koji će na kraju sezone preći u Ferari.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sebastijan Fetel

Mladi Španac će u italijanskom timu naslediti Sebastijana Fetela, koji se poslednjih dana dovodio u vezu sa Meklarenom, ali Braun negira da je njegova ekipa uopšte bila zainteresovana. On smatra da će četvorostruki svetski šampion odlučiti da se povuče.

- Jasno je da je Seb fantastičan vozač i četvorostruki svetski šampion. Ali, mislim da smo između dve sezone već otišli daleko u svojim planovima i znali smo da ćemo ili zadržati Karlosa ili dovesti Danijela. Nismo razmišljali ni o jednom drugom vozaču osim njih, posebno jer su vesti za Seba kasno stigle, a mi smo bili već u odmakloj fazi - istakao je Braun za „Skaj“.

- Izgleda da u Mercedesu ili Red Bulu nema mesta za njega, isto kao i u Meklarenu i Ferariju, tako da je sledeći Reno. I sledeće pitanje je da li želi da ode u tim koji verovatno neće pobeđivati sledeće godine. U pitanju je odličan tim, trebalo bi da napreduju, ali osim ako Seb ne želi da započne avanturu sa timom koji tek pronalazi svoj put, onda verujem da će napustiti Formulu 1, nažalost - naglasio je Braun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading