Šta će biti sa mečom Džošue i Fjurija?

Autor:

Sport

01.05.2020

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počeli su razgovori o iščekivanoj borbi za titulu šampiona sveta u teškoj kategoriji između britanskih boksera Entonija Džošue i Tajsona Fjurija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Entoni Džošua

Kako je preneo "BBC", predstavnici boksera razgovaraju sa vlasnicima sportskih objekata koji žele da organizuju borbu u pokušaju da saznaju koliko novca bi mogli da dobiju.

U ovoj fazi nijedna strana ne razgovara o širim zahtevima.

Džošuin promoter Edi Hern rekao je da su razgovori o tome kako bi mogla da se dogovori borba za sve šampionske pojaseve.

Izvor BBC blizak pregovorima rekao je da svi veruju da će se borba održati i potvrdio je da se razgovara.

Vlasti u Saudijskoj Arabiji, gde je Džošua boksovao revanš protiv Endija Ruisa u decembru, žele da organizuju meč.

Vlasnik IBF, WBA i WBO pojaseva Džošua trebalo bi da boksuje sa Kubratom Pulevom kada se nastave sportska takmičenja prekinuta zbog pandemije korona virusa. Takodje i Fjuri je vezan ugovorom, za meč sa Diontej Vajlderom.

- Postoji velika prepreka pošto su obojica pod ugovorima za druge mečeve. Sve je rešivo novcem - rekao je Hern, preneo je Skaj.

Razgovori su tek u početnoj fazi, a meč bi mogao da se održi krajem ove godine ili početkom sledeće. U medjuvremenu biće poznato da li će navijači moći da prisustvuju meču, s obzirom na zabranu masovnih okupljanja koja je na snazi u većini zemalja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading