Arunović uručila donaciju šampiona Infektivnoj klinici

Autor:

Sport

29.04.2020

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska reprezentativka u streljaštvu Zorana Arunović predala je Klinici za infektivne i tropske bolesti u Beogradu nekoliko hiljada testova na koronavirus, koji su nabavljeni sredstvima prikupljenim u akciji u kojoj je učestvovalo dvadesetak srpskih vrhunskih sportista i trenera.

RepublikaFoto: twitter.com/Zorana_Arunovic
Zorana Arunović

Akciju je pokrenula Marina Maljković, selektor ženske košarkaške reprezentacije. Sredstva su, između ostalih, donirale dve reprezentativke u streljaštvu Zorana Arunović i Ivana Anđušić Maksimović i selektor reprezentacije za pištolj Jelena Arunović.

Uz tri predstavnice streljaštva u akciji su učestvovali i sportisti Ivana Španović (atletika), Milica Mandić, Tijana Bogdanović (tekvondo), Danilo Anđušić (košarka), Jovana Preković (karate), Aleksandar Kukolj (džudo), Maja Škorić (košarka) , Petar Nenadić (rukomet) i treneri Marina Maljković, Miloš Pađen, Vladimir Vuksanović (košarka), Goran Obradović (atletika), Dragan Jović (tekvondo) i Roksanda Atanasov (karate).


U njihovo ime Zorana Arunović je predala pakete, pružila podršku medicinskim radnicima i poželela im da uspešno završe borbu sa koronavirusom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading