Sećanje proslavljenog Hrvata na gostovanje u Srbiji: Zbog prozivke i izjave o igračima koji hrane svinje jedva smo “preživeli"!

Autor:

Sport

26.04.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatko Saračević, proslavljeni hrvatski rukometaš, prisetio se anegdote dok je igrao za Medveščak iz Zagreba.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Dubrovacka televizija
Sreća im zamalo okrenula leđa... Zlatko Saračević

Nekadašnji hrvatski rukometaš kaže da ima puno anegdota iz tog perioda, a posebno se seća jednog gostovanja u Kaću, naselju u Novom Sadu.

- Igrali smo u prvenstvu protiv Jugovića u Kaću. I naravno izgubimo, a po povratku u Zagreb Zlatko Žagmešter, tadašnji direktor kluba, da izjavu novinarima: 'Pobedili su nas igrači koji su u poluvremenu otišli kućama nahraniti svinje. Možete misliti kako je ta izjava odjeknula u Kaću. I onda šok. U polufinalu kupa izvučemo Jugović i to u Kaću. Jedva smo živu glavu izvukli s tog gostovanja zahvaljujući Žaginim izjavama - istakao je 58-godišnjak.

Zlatko Saračević je u Zagrebu proveo tri sezone, a posle toga igrao je još za Nim, Bordo, Kretei, Istru, Zagreb, Vesprem i Zamet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading