Brejdi bahat kao Jović, ušao u zatvoren park!

Autor:

Sport

23.04.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zarađuju previše, trebalo bi da budu idoli i uzori mladima, a u trenucima najveće krize po čovečanstvo pokazali su bahatu stranu. Stopama srpskih reprezentativaca Luke Jovića i Aleksandra Prijovića, koji si kršili pravila u vreme pandemije koronavirusa, krenuo je i najslavniji kvoterbek u istoriji američkog fudbala (NFL) Tom Brejdi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tom Brejdi

Amerikanac je pre mesec dana, posle 20 godina, napustio Nju Ingland i preselio se u Tampu, gde će nastupati za Tampa bej.

U jednom od tamošnjih parkova, zatvorenih za javnost, uhvatila ga je policajka kako trenira.

- Naši parkovi su zatvoreni, svi do jednog, većina policijskih patrola ih obilazi kako bi se uverili da tamo niko ne ulazi da se zabavlja ili igra kontaktne sportove. Tako je nedavno patrola spazila jednu osobu kako trenira u parku. Policajka je bila u pitanju. Kada se primakla muškarcu da mu kaže da je park zatvoren, imala je koga da vidi. To je bio Tom Brejdi - ispričala je gradonačelnica Tampe Džejn Kastor.

Ostaje da se vidi kakva će biti sankcija za Toma Brejdija. On je inače prijatelj predsednika SAD Donalda Trampa, pa će biti zanimljivo videti reakciju jednog od najmoćnijih političara sveta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading