Fajnal-for rukometne Lige šampiona krajem godine u Kelnu

Autor:

Sport

16.04.2020

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završni turnir rukometne Lige šampiona održaće se 28. i 29. decembra u Kelnu, objavila je danas Evropska rukometna federacija (EHF).

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Rukomet

Fajnal-for prvobitno je trebalo da se održi  30. i 31. maja, ali zbog globalne pandemije koronavirusa pomeren je na 22. i 23. avgust, a konačna odluka je da se igra krajem ove godine.

- Razgovarajući sa predstavnici klubova na sastanku zaključili smo kako postoji zajednička volja da se fajnal-for organizuje ove godine - rekao je predsednik EHF Majkl Viderer.


Na sastanku 24. aprila Izvršni odbor EHF odlučiće o tome kako ce se završiti evropska rukometna sezona, pre svega kako će se odraditi "Put za Keln".

U osmini finala igraće Dinamo Bukurešt - PSŽ, Visla Plok - Vesprem, Vardar - Pik Seged, Celje - Vive Kjelce, Porto - Alborg i Flensburg - Monpelje, dok su Barselona i Kil izborili direktan plasman u četvrtfinale.

Završni turnir Lige šampiona za rukometašice trebalo je da bude održan 5. i 6. septembra u Budimpešti, a Kupa EHF u Berlinu 29. i 30. avgusta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading