Tajson šokirao svet: Radujem se smrti!

Autor: Petar Vuković

Sport

19.03.2020

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majk: Mi poznati likovi mislimo da smo važni. Koji smo mi ku*ac uopšte?

RepublikaFoto: Tanjug
Majk Tajson

Ako ste pomislili da je u pitanju koronavirus, prevarili ste se. Jedan od najboljih boksera svih vremena Majk Tajson (53) šokirao je svet rekavši da se raduje svojoj smrti. Po običaju, Majk je govorio bez dlake na jeziku.

- Iz iskustva, ali i iz onog u šta verujem, što više učim o smrti, više joj se radujem - rekao je Tajson.

Iz njegovih reči se može nazreti zbog čega ima takav stav prema završetku života.

- Veselim se smrti, ne bojim se nimalo. Život je mnogo komplikovaniji od smrti jer je za život potrebno mnogo hrabrosti. Bez toga ne možeš da podneseš život, koji je borba. Neki imaju sve u životu, ali se i dalje bore - dodao je on.

Majk kaže da slavni i bogati imaju velike probleme.

- Mi poznati mislimo da smo kao važni, da smo bitni likovi. Koji smo mi ku*ac uopšte? Mi smo ništa! Stalno se*emo da smo nešto specijalni, ali slava je čisto sr*nje. Niko nije poseban, svako može, recimo, da završi u zatvoru, a svakoga čeka ista sudbina, a to je smrt. Ne impliciram ništa, ne očekujem da će se nešto desiti, ali sam spreman na sve. Događaju se razna sr*nja - zaključio je Tajson.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading