"Džošua se neće boriti protiv Fjurija jer će mu Pulev završiti karijeru"

Autor:

Sport

11.03.2020

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Entoni Džošua će 20. juna u Londonu braniti pojaseve teškaškog prvaka sveta protiv Kubrata Puleva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Entoni Džošua

Bugarski bokser je po drugi put u karijeri dobio mogućnost da napadne pojas prvaka sveta, a promoter Bob Arum tvrdi da će 38-godišnji teškaš završiti karijeru Entonija Džošue.

Arum ovo ponavlja mesecima, a sada je odlučio još jednom da ponovi. Tvrdi da Džošua ne treba da planira meč sa Fjurijem, jer će mu Pulev nokautom okončati karijeru.

 - Entoni Džošua neće postojati nakon 20. juna. Pazite šta vam kažem, biće nokautiran 20. juna od Kubrata Puleva - rekao je Arum, koji se takođe brine i o karijeri Tajsona Fjurija.

Nije se iskusni promotor zaustavio samo na ovim rečima.

 - Nemam problema da pregovaram sa Edijem Hernom o borbi za apsolutnog prvaka sveta, ali kažem vam, Džošua neće dočekati tu borbu - uveren je Arum.

Pulev je u karijeri odradio 29 borbi i samo jednu je izgubio. Nokautirao ga je Vladimir Kličko 2014. godine u borbi i to u petoj rundi.

Interesantno je svakako da je Pulev u prvoj rundi dobro uzdrmao legendarnog Ukrajinca, ali nije uspeo da ga dokrajči, pa je na kraju on nokautiran.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading