Koronavirus "minira" sport: Otkazana sva tekvondo i džudo takmičenja!

Autor:

Sport

10.03.2020

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi koji se nisu kvalifikovali za Tokio biće u problemu da obezbede vizu

RepublikaFoto: Promo
Taekvondo

Smrtonosni virus koji se širi celim svetom, dosad je je otkazao brojna takmičenja i uticao na to da se mnoga igraju bez prisustva publike.

Postoji bojazan i za Olimpijske igre, a otkazani su i pojedini turniri kvalikacija za Tokio, među kojima i jedan u Novom Sadu, u basketu 3x3.

Zbog problema sa šrirenjem korona virusa tekvondo i džudo organizacije odlučile su da na nekoliko meseci suspenduju sva takmičenja.

Informaciju o odlaganju svih takmičenja u tekvondu objavio je Dragan Jović, trener naših najboljih tekvondoistkinja. Ključni događaj za tekvondo je kvalifikacioni turnir za Tokio, koji se održava od 25. do 28. juna i do toga nijedan drugi turnir u Evropi neće biti održavan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dragan Jovic (@dragan_jovic_tkd) on Mar 9, 2020 at 2:54pm PDT

Svestka džudo organizacija povukla je sličan potez, pa je otkazala sve turnire do 30. aprila. To mnoge takmičara dovodi u opasnost da se neće kvalifikovati za Tokio, jer će nakon toga preostati svega dva takmičenja na kojima će moći da se kvalifikuju za Olimpijske igre.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading