(FOTO) Uspešno završene Prve zimske kompanijske igre!

Autor:

Sport

09.03.2020

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više od 200 takmičara iz zemlje i regiona doprinelo je da Prve zimske kompanijske igre na Jahorini uspeju!

RepublikaFoto: Photo: Miki Antić
Kompanijske igre na Jahorini

Red skijanja, red grudvanja, malo navlačenja konopca, pa odbojka na snegu... I tako redom - preko stonog tenisa, pikada i bilijara, do šaha, obaranju ruku, fitnesa u bazenu...

Sve ovo se moglo videti prethodnih dana u organizaciji Srpske federacije kompanijskog sporta, a sveukupni pobednik Igara je JP "Srbijašume".

RepublikaFoto: Photo: Miki Antić

Specijalni gost na Jahorini bio je generalni sekretar evropske i svetske federacije kompanijskog sporta Musa Lami, koji nije krio oduševljenje Igrama. 

RepublikaFoto: Photo: Miki Antić

Nisu krili simpatije ni agilni čelnici Srpske federacije kompanijskog sporta - predsednik Velizar Đerić, potpredsednik Budimir Vučinić i ostali.

RepublikaFoto: Photo: Miki Antić

- Svega ovoga ne bi bilo da nije bilo podrške Ministarstva omladine i sporta u vladi Republike Srbije s ministrom Vanjom Udovičićem na čelu, Sportskog saveza Srbije s Davorom Štefanekom i Goranom Marinkovićem na čelu i mnogih drugih - potvrdio je Velizar Đerić. 

RepublikaFoto: Photo: Miki Antić

- A naravno, posebnu zahvalnost upućujemo takmičarima, predstavnicima naših uglednih kompanija - između ostalog je istakao Velizar Đerić, koji je na Jahorini održao niz sastanaka sa direktorom Olimpijskog centra Jahorina Dejanom Ljevnaićem, o čemu će reči biti narednih dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading