(VIDEO) Sramno saopštenje Primorca: Milova policija napala "Grobare", a oni optužili navijače Partizana za nerede!

Autor:

Sport

08.03.2020

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolo utakmica između Primorca i Partizana otkazana je zbog incidenata i sukoba navijača crno-belih i policije. Dan kasnije domaćin se oglasio sramnim saopštenjem!

RepublikaFoto: Starsport
Grobari

- Vaterpolo klub Primorac najoštrije osuđuje huligansko ponašanje navijača Partizana, koji na sportsko borilište nisu došli da dostojanstveno i srčano bodre svoj klub, već očigledno sa namerom da onemoguće odigravanje utakmice - navodi se u saopštenju crnogorskog predstavnika.

Policija je počela bez razloga da napada "Grobare", pa je došlo do sukoba. Izbacili su sa bazena navijače Partizana, a onda je bačen suzavac!

Nastavili su u istom ritmu.

– Nažalost, svedočili smo nemilim događajima kojima nije mesto na sportskim borilištima. Očekujemo da će njihovi akteri biti procesuirani po Zakonu, te da ubuduće na sportskim priredbama nećemo svedočiti ovakvim scenama. Odluka Poverenstva Regionalne lige da se utakmica odigra naknadno bez prisustva navijača šteti najviše našem klubu i igračima, koji će, ne svojim krivicom, odlučujuću utakmicu odigrati bez izuzetno važne podrške navijača - zaključeno je u saopštenju.

Zbog bacanja suzavca, meč će biti odigran danas od 18 časova i to bez prisustva publike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading