(FOTO) Mostasan: Impresioniran sam Srbijom, imaćemo najbolje SP ikad

Autor:

Sport

27.02.2020

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Svetske bokserske federacije (AIBA) Marokanac Mohamed Mostasan izjavio je danas da je impresioniran Srbijom i da očekuje da će Svetsko prvenstvo 2021. godine da bude najbolje u istoriji.

RepublikaFoto: Tanjug
Mostasan u društvu Vučića i Kačara

Srbija je nedavno u Budimpešti dobila organizaciju Svetskog prvenstva, a prvi čovek AIBA boravio je danas u Beogradu i zajedno sa predsednikom Bokserskog saveza Srbije Nenadom Borovčaninom bio na prijemu kod predsednika Aleksandra Vučića.

 - Impresioniran sam Srbijom, predsednikom Vučićem, Borovčaninom, ministrom Udovičićem. Srbija je zemlja sporta, država je uz boks i verujem da ce Svetsko prvenstvo sledeće godine biti najbolje u istoriji - rekao je Mostasan i konstatovao da mu je posebno zadovoljstvo bilo da vidi srpske bokserske legende (Mirko Puzović, Tadija Kačar, Dragomir Vujković, prim. aut).

 


Mostasan je istakao da je prezentacija Srbije u Budimpešti bila impresivna i da su vodeći ljudi AIBA jednoglasno odlučili da se šampionat održava u Beogradu.

 - Srbija se više puta dokazala kao odličan organizator sportskih događaja, prezentacija je bila fantastična, a danas sam se na licu mesta uverio da nas očekuje sjajna promocija bokserskog sporta u Beogradu - poručio je Mostasan, koji je u Beogradu bio zajedno sa jednim od najbližih saradnika Umarom Kremlevom, direktorom Bokserskog saveza Rusije i velikim prijateljem Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading