Skandalozna izjava "Kralja Cigana" oterala sponzore: Ženama je mesto u kuhinji i na leđima

Autor:

Sport

26.02.2020

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više od trilogije sa Vajlderom, bokserska industrija želi da vidi dvoboj Tajsona Fjurija i Entonija Džošue.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tajson Fjuri

Želi to i Fjuri, koji je tokom borbe sa Vajlderom nosio štitnik u bojama nigerijske zastave, ali i sa natpisom Nigerija. A Džošuini roditelji poreklom su iz te afričke zemlje.

Po rečima menadžera Edija Herna, Džošua se ne boji Fjurija i vidi to kao priliku da postane jedinstveni, neosporeni, svetski prvak sa svim najvažnijim pojasevima u vlasništvu. Kako zbog svoje nepredvidljivosti baš i nije omiljen kod sponzora, i Fjuriju bi bilo pametno da pristane na tu borbu i zaradi što je više moguće za penziju. Jer, za razliku od Entonija, za Fjurija se sponzori baš i ne lepe jer je u prošlosti imao oštre stavove prema homoseksualnosti, abortusu i lepšem polu, kazavši da je ženama “mesto u kuhinji i na leđima”.


– Fjuri je neverovatan borac, šoumen kakav se pojavi jednom u sto godina, ali nosi previše “prtljaga” pa mnogi brendovi ne žele da stanu uz njega. Da je Džošua pobedio prekidom Vajldera, kao što je to učinio Fjuri, Džošua bi zaradio stotine miliona dolara. Ne vidim da se to isto može dogoditi i Fjuriju – ističe Mark Borkovski, PR ekspert koji je u karijeri zastupao Dijega Maradonu i Majkla Džeksona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading