Vajlder krivi kostim za poraz od Fjurija!

Autor:

Sport

25.02.2020

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Diontej Vajlder potvrdio je da će biti treće borbe sa Tajsonom Fjurijem i za prethodni poraz okrivio je kostim.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Diontej Vajlder

Tajson Fjuri je u dominantnoj predstavi pobedio Dionteja Vajldera, a sudije su bile primorane da prekinu meč u sedmoj rundi.

Asistent njegovog trenera je u ring ubacio peškir, što je sudijama dalo znak da prekinu borbu, a sada se priča da bi on mogao da napusti Vajlderov ugao.

- Revanš će se sigurno desiti, borićmo se. I želim da mu se revanširam za sve - rekao je Vajlder za "The Athletic".

Vajlder je dva puta bio u nokdaunu, prvi put u trećoj rundi posle udarca u glavu, a potom posle udarca u telo i na sve to treba dodati da mu je bubna opna pukla i da mu je levo uvo krvarilo tokom borbe.

- Fjuri me nije pobedio, nije mi naneo mnogo štete, jednostavno mi je uniforma bila preteška. Zbog kostima koji je bio isuviše težak nisam osećao noge, u trećoj rundi sam se osećao kao da nisu moje. Mnogi su mi rekli da nisam izgledao prirodno, ali kada ste u ringu mnoge stvari blefirate. Kostim u kom sam izašao bio je težak preko 20 kilograma, a hteo sam da odam počast afroamerikancima i izgleda da sam preterao sa kostimom. Probao sam ga tek pred borbu i tada je već bilo kasno za izmene - rekao je Vajlder.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading