(FOTO, VIDEO) Dva teškaša se umalo potukla pre meča!

Autor:

Sport

20.02.2020

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za koji dan nas čeka dugo najavljivana borba između boksera Dionteja Vajdera i britanca Tajsona Fjurija, ali izgleda da njih dvojica prave urnebesne događaje i pre samog meča.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vajlder i Fjuri

Naime, bokseri su se suočili sinoć u Las Vegasu i umalo su se potukli. 

 - Stajaću iznad tebe nakon pobede. Jesi li ikada čuo za Davida i Golijata, znaš šta se dogodi u toj priči? Dogodiće se opet -  govorio je Vajlder (34) u lice Fjuriju (31) koji mu nije ostao dužan na poslednjoj konferenciji za novinare pre meča koji će se održati u noći između 22. i 23. februara.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fjuri i Vajlder

- Ali ti ne veruješ u Davida i Golijata, beskorisni stvore! Trenirao sam kao lud, ne možeš me baciti na pod. Prestani da me guraš - izustio je Fjuri, a Vajlder ga je odgurnuo. Umešalo se obezbeđenje koje je stalo između dva boksera.

- Pa nisi mogao da me pobediš zadnji put, a govoriš da ćeš sad slaviti? Tri godine nisam igrao boks čoveče, ljudi ti se smeju. Morali su da me opljačkaju da ti daju barem remi. Pa i ovaj put ti si samo izazivač, ja sam dominantniji teškaš. Kome zvoni j*beni telefon? Ma to je znak za tebe. Tad sam pao i ustao, ovaj put ti to neće uspeti - vikao je Irac kog je nasmejala zvonjava iz publike.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Suočeljavanje

Prema viđenom, bokseri su spremni za meč. Kladionice malu prednost daju Vajlderu. na kog je koeficijent u proseku 1,80, na pobedu Fjurija koeficijent je 2,00, a na izjednačen rezultat koeficijent je 20.

U prvom meču pre godinu i tri meseca Fjuri je dvaput bio u nokdaunu, ali sudije su odlučile kako se meč završava bez pobednika. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading