Ipak je ovo zemlja evropskih prvaka u obe konkurencije: OSS uz pomoć države obezbedio klubovima sredstva za Evropske kupove!

Autor:

Sport

19.02.2020

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sastanku sa predstavnicima klubova Banka Poštanska štedionica Super lige u obe konkurencije, održanom danas u beogradskom hotelu M, saopšteno je da će svi srpski odbojkaški klubovi učesnici Evropskih kupova naredne sezone imati finansijsku podršku Odbojkaškog saveza Srbije, koju je obezbedila država Srbija.

RepublikaFoto: www.ossrb.org
Sastanak predstavnika klubova Banka Poštanska štedionica Super lige

Sastankom su predsedavali Zoran Gajić, predsednik OSS, Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, Đula Mešter, prvi potpredsednik OSS, i Radoslav Milić, predsednik Skupštine OSS, a prisustvovali su predstavnici svih 20 klubova učesnika Banka Poštanska štedionica Super lige u obe konkurencije.

RepublikaFoto: www.ossrb.org

Zoran Gajić je obavestio predstavnike klubova da je država Srbija obezbedila finansijska sredstva i da će od naredne sezone svih klubovi iz Srbije učesnici Evropskih kupova imati pokrivene sve troškove vezane za organizaciju utakmica na domaćem terenu, kao i troškove putovanja u inostranstvo.

RepublikaFoto: www.ossrb.org

Srbija je u Evropskim kupovima 2020. imala 4 mesta u konkurenciji odbojkašica i 3 mesta u konkurenciji odbojkaša: po 1 mesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona 2020. u obe konurencije, po 1 mesto u Kupu CEV 2020. i 2 mesta u Kupu Izazivača 2020. u konkurenciji odbojkašica i 1 mesto u konkurenciji odbojkaša.

RepublikaFoto: www.ossrb.org

Od 7 mesta, jedino se Vojvodina NS seme iz Novog Sada prijavila za učešće u Ligi šampiona 2020. u konkurenciji odbojkaša.

RepublikaFoto: www.ossrb.org
Zoran Gajić

Broj učesnika u Evropskim kupovima 2021. biće poznat po završetku svih klupskih takmičenja u Evropi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading