(VIDEO) HOLIFILD KONAČNO PROGOVORIO: Tajson mi je odgrizao uvo samo iz jednog razloga!

Autor:

Sport

03.10.2017

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni američki bokser Ivander Holifild izjavio je da je možda otkrio razlog zašto mu je Majk Tajson odgrizao deo uva na meču održanom u junu 1997. godine.

RepublikaFoto: youtube.com/Boxing Hall of Fame Las Vegas
Detalj sa meča Tajson - Holifild

Bio je to sedam meseci očekivani revanš. Holifild je u novembru 1996. iznenadio favorizovanog Tajsona i nokautom u 11. rundi preoteo mu VBA titulu. 

Tajson je želeo revanš, ali je Holifild na startu ponovo bio bolji. Tajson je u trećoj rundi odgrizao protivniku delić uva i pljunuo ga na pod!


- U to vreme ljudi su pričali da nisam dobar, jer nisam srušio Tajsona. Međutim, nisam se nikoga plašio. Borili smo se i zaustavio sam ga. Potom smo se opet borili i dva puta me je ugrizao na tom meču. Znao sam da mogu da ga pobedim - rekao je Holifild i dodao:

- Kada me je ugrizao bilo mi je jasno da je Majk plaši. Ako nešto tako uradite onda znači da želite da pobegnete, a ne da se borite. Kada sam se u mladosti tukao sam bratom, ugrizao bih ga i pobegao. Ista situacija je bila i tada. Bio je to najlakši način da izbegne borbu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading