(FOTO) Najveći baksuz na svetu: Izgubio milion dolara na kladionici

Autor: Republika

Sport

05.02.2020

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači San Franciska 49ersa oplakuju svoju ekipu nakon neverovatnog poraza od Kanzas Siti Čifsa 31:20 u ovogodišnjem Super Boulu, ali neki navijači tuguju više od drugih.

RepublikaFoto: pixabay.com
Dolari

Džim Mekingvejl, poznatiji kao Matres Mek, vlasnik lanca prodavnica sa nameštajem, izgubio je miliion dolara u porazu 49ersa, koliko je uplatio na njihovu pobedu na koeficijent 2,10. Mekingvejl je objavio fotografije dva listića uplaćena u kockarnici u Las Vegasu, a na svakom je uplata bila 500.000 dolara. On je objavio da će, u slučaju pobede San Franciska, vratiti novac svim kupcima koji na dan Super Boula u njegovoj prodavnici potroše barem 3000 dolara.

To se nije dogodilo iako su 49ersi vodili 20:10 sedam minuta pre kraja utakmice, ali su se raspali u završnici.

Mekingvejlu ovo nije prva takva opklada 

Tokom prošlogodišnjeg finala doigravanja MLB lige, izgubio je 12 miliona dolara kladeći se na svoje Hjuston Astrose protiv Vašington Nacionalsa. Takođe je obećavao slične popuste u slučaju pobede Hjustona, ali Vašington je dobio sa 4:3.

Matres Mek se inače celi plej - of NFL-a kladio protiv Kanzas Sitija. Stavio je milion dolara na Hjuston protiv Čifsa u divizijskom plej -ofu. Hjuston je poveo 24:0 da bi na kraju u neviđenom preokretu izgubio 51:31. U finalu konferencije stavio je milion dolara na Tenesi Titanse, koji su vodili deset razlike pa izgubili 35:24.

U manje od četiri meseca Mekingvejl je izgubio 15 miliona dolara, iako je spekuliše da je sve bio marketinški trik kako bi privukao što više ljudi u svoje prodavnice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading