Se*si gu*ice zapalile Superbol!

Autor:

Sport

04.02.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kanzas siti Čifsi drugi put u istoriji i prvi put posle ravno 50 godina osvojili su titulu šampiona NFL pošto su u 54. Superboulu savladali San Francisko sa 31:20 (7:3, 3:7, 0:10, 21:0). Međutim, najspektakularniji i za mušku publiku najzanimljiviji deo spektakla u Majamiju dešavao se na poluvremenu, kada su dve Latinoamerikanke ukrale šou.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šakira i Dženifer Lopez

Kolumbijka Šakira (43) i Amerikanka portorikanskog porekla Dženifer Lopez (50) vrckale su zategnutim zadnjicama i navijače dovodile do ludila.

Finale šampionata američkog fudbala rešeno je u poslednjoj četvrtini, u koju je San Francisko ušao sa velikom prednošću (20:10). Međutim, usledio je fenomenalan preokret Kanzasa, kog je do trijumfa vodio neverovatni kvoterbek Patrik Mahoms (24). Pošto je prethodno sam poentirao trčanjem, bacio je dva pasa za tačdaun ka Trevisu Kelsiju i Demijanu Vilijamsu za veliki preokret. Sasvim zasluženo Mahoms je proglašen za MVP Superboula.

- Posle pobede odoh u Diznilend. Drago mi je što se nismo predavali i što smo verovali do poslednjeg trenutka - izjavio je Mahoms.

Trener Kanzasa Endi Rid čekao je 21 godinu na titulu, što je bio najduži niz bez trofeja za trenera u istoriji NFL.

- Poješću najveći čizburger koji ste videli. Možda bude dupli - poručio je Rid.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Trampov blam - čestitao državi Kanzas

Predsednik SAD Donald Tramp među prvima je čestitao Kanzas siti Čifsima na tituli, ali se propisno izblamirao. Naime, Tramp je poručio da su "poglavice" na pravi način reprezentovale državu Kanzas, iako se Kanzas nalazi u državi Misuri. Pojedini bivši političari nazvali su Trampa idiotom zbog ovog propusta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading