Vučko živi 36 godina posle Olimpijskih igara u Sarajevu: Prve zimske kompanijske igre ujedinjuju region na Jahorini!

Autor:

Sport

31.01.2020

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od 4. do 8. marta održaće se Prve zimske kompanijske igre u organizaciji Srpske federacije kompanijskog sporta. Učešće je najavilo oko 250 ljudi, a specijalni gost biće Srđan Đoković, otac našeg najboljeg sportiste svih vremena Novaka Đokovića.

RepublikaFoto: Promo foto
Zimske kompanijske igre

Od Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu prošlo je 36 godina, a Jahorina će i ove 2020. ugostiti veliki broj takmičara u raznim zimskim sportovima. I to baš Bistrica - stari simbol ove olimpijske planine.

Jedna od brojnih uređenih ski stazi na Jahorini od ove zime nosi naziv "Novak Đoković" na lično odobrenje slavnog tenisera.

RepublikaFoto: Promo foto

U susret Igrama delegacija Sportske federacije kompanijskog sporta juče je posetila Jahorinu, ali i Sarajevo gde je imala prijem u Uniji poslodavaca Bosne i Hercegovine.

RepublikaFoto: Promo foto

U odsustvu predsednika Velizara Đerića, koji trenutno na Kubi ugovara još jaču sportsku saradnju dve zemlje, potpredsednik Budimir Vučinić i članovi organizacionog odbora Milisav Živanović i Goran Anđelković, imali su prijatan sastanak s domaćinima - predsednikom Adnanom Smailbegovićem i direktorom Mladenom Pandurevićem.

RepublikaFoto: Promo foto

Za igre na Jahorini zainteresovane su kompanije iz čitavog regiona, a na predlog srpske delegacije bosanska je pokazala zainteresovanost da i oni osnuju njihovu Federaciju kompanijskih sportova koja bi ubuduće doprinela masovnijim Igrama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading