(VIDEO) Ruskinja prekinula slalom i ostavila sve u šoku: Kinsi polugola na snegu zbog Brajanta!

Autor: TODOR PETKOVIĆ

Sport

29.01.2020

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata po nestašlucima od prošle godine kada je upala na finale Lige šampiona, Kinsi Volanski se sada odlučila da opet privuče pažnju i da na što čudniji način oda poštu tragično preminulom Kobiju Brajantu.

Ovog puta "stradala" je slalom trka u austrijskom Šladmingu, a u njoj najveću štetu pretrpeo skijaš Aleks Vinacer.

Sve se zbilo na samom finišu trke kada je Italijan prošao kroz ciljnu liniju, a sa njim zajedno i atraktivna Ruskinja koja je polugola trčala i nosila transparent na kome je pisalo: "Počivaj u miru, Kobi".

Svesno ili ne, ovim potezom uspela je da napravi pravu pometnju u plasmanu skijaša koji se odmah obradovao, pa čak i slavio jer je prvobitno vreme iznosilo 56 stotinki prednosti u odnosu na prvoplasiranog.

Ubrzo je došlo do promene gde je utvrđeno da je Volanski ušla pre njega u cilj i da je njegovo pravo 13 stotinki lošije u odnosu na najbržeg, a to ga je stavilo tek na šestu poziciju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pamtimo je po upadu na finale Lige šampiona juna prošle godine

O pobedniku Henriku Kristofersenu niko nije ni pričao zbog pomenutog događaja.

Ostaje da se vidi kako će Kobijevi simpatizeri reagovati na ovaj pomalo neumesni način privlačenja pažnje, a Kinsi će zasigurno naći način kako da joj oprosti bar italijanski skijaš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading