Pijetlović: Nije ovo nešto što se prvi put dešava, samo se nama prvi put dešava

Autor:

Sport

25.01.2020

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman reprezentacije Srbije Gojko Pijetlović istakao je da se porazi u vaterpolu dešavaju, te da je ekipa okrenuta Olimpijskim igrama.

RepublikaFoto: Starsport
Igramo za peto mesto

Nije to ništa neobično i što se prvi put dešava, samo se nama prvi put dešava. Ne može niko da kaže da je prijatno, ali i to je škola. Ipak naš krajnji cilj se zna za ovu godinu – rekao je naš golman. 

Naš tim igra meč sa Italijom za peto mesto na EP, a Pijetlović smatra da će tim iz ove krize naučiti dosta toga.

Ovakve krize se dešavaju, dešavalo se u klubovima i jednom u reprezentaciji. To je škola i to mora da se prebrodi – rekao je Pijetlović i prokomentarisao meč sa Italijom.

Sutra je jedna od najtežih utakmica i vaterpolo derbi. Biće dosta tvrda igra, a nastupiće bez prvog centra. Pitanje je i da li će nama Duško igrati.

Svoje viđenje tog meča dao je i Sava Ranđelović.

Očekuje nas izuzetno teška utakmica protiv aktuelnih svetskih šampiona i sigurno će biti teško. Oni igraju više na plivački vaterpolo u odnosu na naš fizički vaterpolo -  smatra Ranđelović. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading