Mandić posle Grčke iskren do kraja...

Autor:

Sport

24.01.2020

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolista Srbije Dušan Mandić vidi i pozitivne strane u tome što Srbija neće osvojiti medalju na Evropskom prvenstvu u Budimpešti.

RepublikaFoto: Starsport
Dušan Mandić!

Posle pobede nad Grčkom (12:9), dva dana nakon eliminacije od Španije u četvrtfinalu na peterce, Mandić smatra da bi ovakav epilog mogao da bude dobar bez obzira što su "delfini" ostali bez petog zlata u nizu.

- Nije lako, nismo očekivali da ćemo ispasti u četvrtfinalu, ali dešava se. Protivnik je bio dobar. Dobili smo Španiju dva puta na peterce na velikim turnirima, čak i u njihovom gradu, a sada su oni bili bolji. Trebalo bi znati priznati poraz - iskren je Mandić u razgovoru sa srpskim izveštačima u Mađarskoj.

Čak i utakmice u borbi za plasman od petog do osmog mesta imaju veliki značaj za Srbiju, naglašava Mandić.

- Moramo da mislimo na Olimpijske igre i to je razlog zašto moramo da igramo jako svaku utakmicu. Nemamo puno prilike da se skupljamo kao druge reprezentacije, zato nam je svaka utakmica bitna borili se za peto, šesto ili osmo mesto. Nama znači i ozbiljno je shvatamo - rekao je član italijanskog i evropskog velikana Pro Reka.

Sledi duel sa svetskim prvakom Italijom za petu poziciju u nedelju sa početkom u 16 sati.

- Eto, to je sport. Ne mogu uvek da se osvajaju medalje, možda je u dobro da te Bog malo spusti na zemlju posle silnih uspeha i medalja - zaključio je bez ustezanja Dušan Mandić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading