Šok: Pojavila se fotografija Šumahera prikovanog za krevet, bolesnici traže čitavo bogatstvo za nju!

Autor:

Sport

24.01.2020

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal potresa porodicu Mihaela Šumahera, ali i samog legendarnog vozača, jer britanski Metro tvrdi da je nepoznata osoba ponudila na crnom tržištu fotografiju Šumahera kako leži prikovan za krevet u svojoj kući u Ženevi.

RepublikaFoto: youtube.com/ Jipiando Cine
Detalj iz dokumentarnog filma o legendi Formule 1

Još od 2013. godine stanje Mihaela Šumahera je jedna od najstrože i najbolje čuvanih tajni na svetu, ipak, utisak je da je napravljena prva fotografija slavnog vozača, i to krišom, bez bilo kakvog odobrenja.

Naime, Nemac je tamo na kućnom lečenju, a neko je nekako uspeo da mu se približi i navodno ga uslika.

Uz sve to, ovaj mediji tvrdi da je ponuđena cena otkupa fotografije od 1.120.000 evra.

Svetski mediji prenose kako je Korina, supruga Mihaela Šumahera, u kontaktu sa policijom koja je obaveštena, sa ciljem da se po svaku cenu sačuva privatnost legende Formule 1.

Od 29. decembra 2013. godine pa sve do danas, ne računajući te prve dane nesreće, život Mihaela Šumahera je obavijen velom tajne. Praktično se ne zna ništa. Osim toga da živi u svojoj kući na Ženevskom jezeru i da je konstantno pod nadzorom tima od 15 lekara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading