Evo kako je selektor Hrvatske prokomentarisao eliminaciju Srbije sa EP!

Autor:

Sport

23.01.2020

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor vaterpolo reprezentacije Hrvatske Ivica Tucak, posle plasmana u polufinale Evropskog prvenstva u Budimpešti, rekao je da njegov tim ima konitinuitet i da je zbog toga srećan i ponosan.

RepublikaFoto: Starsport
Ivica Tucak

Hrvatska je u četvrtfinalu EP pobeda Grčku sa 14:11 i za ulazak u finale u petak će se boriti protiv Španije, koja posle penala izbacila Srbiju, aktuelnog šampiona Evrope, dok će se u drugom polufinalu sastati Crna Gora i Mađarska.

- Odigrali smo fenomenalnu utakmicu. Stvarno je tako i čestitam momcima i celom stručnom štabu na ovom poslu. Vidite kakve ekipe znaju da se okliznu. Velikani, sjajni timovi poput svetskog šampiona Italije ili evropskog šampiona Srbije. Mi smo tu i još trajemo. Mi imamo kontinuitet i to je ono što me čini srećnim i ponosnim na ove momke. Oni znaju da igraju ove utakmice, a to su šokantne utakmice - rekao je Tucak, prenosi "Hina".


Vaterpolisti Hrvatske i Španije prvi polufinalni meč igraju sutra od 17.30 sati, dok će meč Mađarska-Crna Gora početi od 19 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading