Irca "boli uvo" za narednog protivnika: Prebiću svaku budalu koja bude htela da se bori samnom!

Autor:

Sport

19.01.2020

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irski MMA borac Konor Mekgregor pobedio je Donalda Seronija u meču večeri na spektaklu u Las Vegasu posle samo 40 sekundi borbe, a posle velike pobede bio je pun samopuzdanja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Konor Mekgregor

Mekgregor je rekao da mu prija valter katerogorija, ali i da nema problem sa tim da menja divizije koje variraju srazmerno njegovoj kilaži.

- Sviđa mi se velter kategorija i volim da menjam divizije - da idem gore-dole. Zaista sam se dobro osećao i izašao sam sa borbe netaknut. U formi sam, ali moram još da radim da bih se vratio na nivo na kojem sam bio pre pauze. Zabeležite moje ime u istoriji još jednom. Za irski narod i za moju mamu koja me je gledala kod kuće - rekao je Konor Mekgregor, koji je osim veltera (77 kg), nastupao i u lakoj (70 kg) i perolakoj kategoriji (66 kg) i u obe bio šampion.

Govorio je i o narednom rivalu...

- Svaka od ovih budala koje su gledale meč može da dobije ono što mu sleduje. Baš svako, meni nije bitno, čak i ova budala što sedi za stolom - dodao je Irac misleći na Pola Feldera, borca koji trenutno radi kao komentator i koji je ranije kritikovao Mekgregora.

- Isto tako, i ova budala u bade-mantilu - nastavio je Mekgregor misleći na Horhea Masvidala, borca velter kategorije.

Pobeda protiv iskusnog Serounija bila je druga najbrža u Mekgregorovoj karijeri - najekspresniji trijumf došao je u legendarnom meču sa Žozeom Aldom, kojeg je „ugasio“ za 13 sekundi.

Podsetimo, ovo je bila prva pobeda, ali i borba Mekgregora nakon poraza od Habiba Nurmagomedova sada već davne 2016. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading