Savić šmekerski posle plasmana u četvrtfinale, Pjetlović zadovoljan zbog jedne stvari!

Autor:

Sport

18.01.2020

22:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić je u svom stilu prokomentarisao trijumf nad Holandijom u trećem kolu grupe B Evropskog šampionata sa 11:4.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Savić

- Videlo se da smo teški na početku utakmice, ali kada smo to probili i proplivali sve je došlo na svoje mesto. Dobro je da držimo taj ritam i da ga zadržimo do četvrtfinala u kojem nas čeka duel sa boljim izmedu Španije i Nemačke - rekao je Savić.

Na pitanje da li je to što u grupi nismo imali nekog težeg rivala dobra ili loša stvar, kroz osmeh je odogovorio:

- Trudio sam se ja da napravim da nam i ovi rivali u grupi budu teži - rekao je Savić.

Duško Pijetlović je istakao u prvi plan odbranu koja donosi titule.

- Očekivano je što smo prvi u grupi, ali nije očekivan početak meča. Međutim, sviđa mi se što što nismo imali padove u odbrani. To osvaja prvenstvo. Zadovoljan sam ovom utakmicom nego sa prethodne dve - reči su Pijetlovića.

Srbija je mogla da ide na Španiju ili Mađarsku, na kraju će se za polufinale pitati za boljim iz duela "Crvene furije" i Nemačke.

- Znamo se sa Špancima 100 godina, biće fizički naporna utakmica, ali ako se bude gledao kvalitet mislim da je na našoj strani. Više bi nam odgovarali sa Mađarima da nismo u Mađarskoj. Teško je ovde igrati pred njihovom publikom, ali neće biti lako ni protiv Španca. Ovde je kao u Beogradu - završio je Pjetlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading