Prlainović posle Rusije: Pobeda vredna četvrtfinala, bili smo skoncentrisani do kraja!

Autor:

Sport

14.01.2020

20:42 >> 20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Naši reprezentativci bili su bolji od Rusije sa 13:9 u prvom kolu Evropskog prvenstva u Budimpešti, a najbolji strelac na toj utakmici bio je naš vaterpolista Andrija Prlainović.

Foto: Starsport
Andrija Prlainović

Sjajni Prlainović namestio je nišanske sprave protiv Rusa. Pogodio je četiri puta i pokazao da se nalazi u odličnoj formi. Naši reprezentativci bili su bolji od Rusa sa 13:9.

- Dobar početak, jedna jako zanimljiva utakmica. Kako za gledaoce tako i za nas u bazenu. Dobro smo otvorili meč, ali smo se opustili u nastavku. Rusi su to iskoristili i došli do izjednačenja u trećoj četvrtini. Međutim, ja sam zadovoljan što je bila ovakva utakmica, bolje nego da je bilo 10 razlike za nas. Ovako smo morali da budemo skoncentrisani do kraja - rekao je Prlainović.

Srbija je pobedom nad Rusijom pregrmela, bar na papiru, najjačeg protivnika u grupi pa bi trebalo da je obezbeđen direktan prolaz u četvrtifnale.

- Vrlo moguće da je ova pobeda značila i plasman u četvrtfinale. Treba pobediti i preostale dve utakmice, ali mislim da su Holandija i Rumunija dosta slabije reprezentacije od Rusa. Velika je razlika između nas i tih ekipa, ali treba to dokazati i u bazenu - poručio je najbolji strelac na meču sa Rusima.

Komentari (0)

Loading