Pijetlović poslao moćnu poruku pred početak EP!

Autor: Mediji

Sport

13.01.2020

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski vaterpolista Duško Pijetlović rekao je da u predstojećem meču protiv Rusije na Evropskom prvenstvu sve zavisi od njegove ekipe.

RepublikaFoto: Starsport
Duško Pijetlović

Vaterpolisti Srbije u utorak 14. januara u 17.30 igraju prvu utakmicu na Evropskom prvenstvu u Budimpešti, protiv Rusije.

- Oni i danas imaju kvalitetne igrače, ali jednostavno uvek i nešto nedostaje. Kao da u najvažnijim momentima ne mogu da se povežu. Od nas zavisi, bitan je ulazak u utakmicu i da je dobro počnemo i posle mirno privedemo kraju - rekao je Pijetlović, prenosi Vaterpolo savez Srbije.

Slično razmišlja i golman Branislav Mitrović.

- Rusi su nam prvi rival i za mene je to jako dobro. Očekujem da bude sve kako treba da bismo se posle mirno, kroz duele sa Rumunijom i Holandijom pripremili za mečeve odluke - rekao je Mitrović.

Od osamostaljenja, Srbija u 19 mečeva nikada nije izgubila od Rusije.

Selekcija Rusije je bez medalje sa velikog takmičenja još od 2004. godine kada je na Olimpijskim igrama u Atini osvojila bronzu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading