Zelenović pred Hrvatsku: Falio nam je kontinuitet, imamo i par debitanata!

Autor:

Sport

12.01.2020

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije, Nemanja Zelenović kaže da je poraz teško pao, ali da je važno da u utakmici sa Hrvatskom pruže otpor.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Nemanja Zelenović na prethodnom meču sa Hrvatskom

- Veoma je teško. Neprospavana noć, puno misli u glavi. Ne mogu da kažem da je bilo toliko loše u ove dve utakmice. Bilo je mnogo dobrih stvari. Desila se promena u odbrani u odnosu na prvi meč sa Belorusijom. Znali smo gde smo grešili, to smo i popravili. Oba golmana su bila na visokom nivou, njihov je bio na kraju - rekao je desni bek naše reprezentacije i dodao:

- Bitna je utakmica i sa Hrvatskom da pružimo dobar otpor i siguran sam da će tako biti. Falio je kontinuitet u nekim segmentima igre. To dolazi i sa iskustvom. Imamo tri-četiri debitanta, prošle godine ih je bilo i više. Ponosan sam na momke koji su dali sve od sebe. Takav je sport. Kolo sreće se može okrenuti na našu stranu naredne godine - zaključio je Nemanja Zelenović.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Meč između rukometaša Srbije i Hrvatske igra se sutra od 20.30 časova

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading